Individuel terapi i København

Jeg tilbyder individuel, nærværende og omsorgsfuld terapi til dig, der har lyst til at lære dig selv bedre at kende. 

Årsagerne til at gå i terapi kan være mange. Der er ofte et ønske om forandring. Måske er der noget, der ikke føles helt ærligt eller rigtigt inde i dig, som du kunne ønske var anderledes. Det kan være at du står med et problem der nu er blevet så stort, så du har brug for hjælp eller måske du står i en livskrise, som du har svært ved at se dig ud af uden at søge professionel hjælp.

Vi har alle forskellige måder at være i verden på og forskellige reaktionsmønstre med os i livet, som kan være mere eller mindre hensigtsmæssige. I takt med at du bliver opmærksom på dem, har du mulighed for at ændre dem. Det er ikke altid, at vi mennesker er lige gode til at mærke, hvad der er godt for os, og hvad der ikke er godt for os. Det kan vi udforske sammen. Opdagelse, opmærksomhed og klarhed åbner muligheden for at vælge og dermed være tro mod sig selv.

Et terapiforløb kan være en kort eller en lang proces. Med et empatisk, varmt og ikke-dømmende, nærvær vil jeg støtte dig på din vej i dit personlige udviklingsarbejde. 

Forandringen sker, når du bliver den du er.

Book en tid nu