Michael - 45 årVrede, angst & depression
Læs mere
"Det var lidt svært for mig at komme i gang med terapi. Jeg vidste jeg havde brug for noget hjælp, men uklar på hvad jeg havde brug for hjælp til.
Forsamtalen med Isabel var meget hjælpsom for mig. Hendes spørgsmål gjorde det mere tydeligt for mig, hvad jeg havde brug for hjælp til. Det føles meget trygt og professionelt. Isabel er en varm, empatisk og tålmodig terapeut. Hendes tilgang passer mig så godt. Nogle gange kan jeg slet ikke overskue, at skulle i terapi og af og til er jeg i tvivl om hvad jeg egentlig har brug for hjælp til. Det kan virke så uoverskueligt. Her er Isabel rigtig god til, at hjælpe mig på vej og tydeliggøre over for mig, hvad der fylder og hvad der vigtigst for mig at få arbejdet med."
Pernille - 24 år
Læs mere
"Inden jeg begyndte i terapi, havde jeg meget svært ved at stole på mine egne følelser. Jeg mærkede ét, men gjorde ofte noget andet. Som barn blev mine grænser ofte overskredet og jeg har af og til haft svært ved, at mærke mine egne og andres grænser. Jeg havde en oplevelse af, at have mistet styringen med mit liv. Hos Isabel er alle følelser tilladte. Selvom det stadig kan være svært for mig, at acceptere alle mine følelser, hjælper Isabel mig med at rumme dem og jeg føler mig ikke så forkert. Gennem terapien har jeg fået en større forståelse for, hvorfor jeg havde svært ved at mærke og lytte til mig selv og en sundere opmærksomhed på mine behov og grænser"
William - 26 år
Læs mere
"Mit formål med terapi var at undersøge mine uhensigtsmæssige livsmønstre, finde ud af hvad mønstrene kom af og hvordan jeg kunne bryde dem. Terapien hos Isabel har føltes trygt for mig. Jeg har altid følt mig hørt, forstået, respekteret og accepteret i terapien, hvilket har gjort, at jeg ikke har holdt mig ”tilbage”, men turde være mig med de tanker, følelser og reaktioner jeg har haft."
Fie - 28 år
Læs mere
"Det er bare så rart, at Isabel er tålmodig med mig og at vi kan gå langsomt frem. Jeg føler hun giver mig et kærligt skub, når jeg mærker modstand på at arbejde med svære temaer. Det har eksempelvis taget mig lang tid og skabt bekymring hos mig, at få åbnet rigtig op omkring min mor, da hun er den ene relation, jeg føler jeg har tilbage…"
Camilla - 44 år
Læs mere
"For 3 år siden mistede jeg min far og fik en depression. Jeg var i forvejen meget stresset og det var svært for mig at være den mor, jeg ønskede at være overfor mine drenge. I terapien og med Isabels omsorgsfulde og validerende tilgang, fik jeg ”rum” til at behandle min sorg over tabet af min far. Mit ugentlige møde med Isabel, blev mit ”rum” hvor der var plads til lige præcis de følelser jeg havde. Jeg blev klogere på, hvordan jeg udenfor terapien kunne give mig selv ”lov” til at være sårbar og give udtryk for mine behov. Selvom jeg ikke får min far igen, har jeg nu mere ”luft” og styrke til at gå ind og ud af sorgen med god samvittighed og i højere grad, være den mor jeg ønsker at være, med plads til glæde og lethed."
Marie - 37 år
Læs mere
"Jeg har gået i terapi hos en psykolog før, men det var meget kognitivt orienteret. Hos Isabel arbejder vi både med krop og sind og det er hjælpsomt for mig, da kroppen husker og guider mig i forhold til følelser og erindringer. Gennem terapien har jeg lært hvordan jeg kan berolige mig selv, når jeg bliver bekymret eller ængstelig."
Anne - 25 år
Læs mere
”Som en genert og introvert person er samtalerne med Isabel en stor hjælp. Det har altid været svært for mig at mærke mine egne grænser og udtrykke mine behov. Jeg har over tid lært meget om mig selv og fået større forståelse for min måde at være i verden. Vejen derhen har været lidt hård, men jeg er nu blevet meget bedre til at acceptere mig selv og stå ved hvem jeg er. Jeg føler at mine bekymringer gradvis bliver færre og jeg føler mig generelt mere glad og positiv"
Tidligere
Næste